راهنمای خرید تراکتور باغی کمرشکن

[supsystic-slider id=1 position=”center”]

راهنمای خرید تراکتور باغی کمرشکن:

از بزگترین و آشکارترین نمونه‌های پیشرفت فناوری در صنعت باغداری و کشاورزی، می‌ توان به ابزارآلات و ماشین‌های مخصوص آن نیز اشاره کرد. از جمله تراکتور باغی کمرشکن. تکنولوژی روز به روز در حال پیشرفت بوده است و با هر قدمی که رو به جلو برداشته می‌شود، باری هم از روی دوش آدمی نیز کم می‌شود. تکنولوزی دیگر فقط محدود به یک حیطه نمی‌شود و در هر کاری که فکرش را بکنید، حضوری پررنگ نیز دارد.

راهنمای خرید تراکتور باغی کمرشکن

باغداری و کشاورزی هم از این قاعده مستثنی نیستند. تراکتور باغی کمرشکن، تراکتورهایی بسیار قدرتمند و کارا بوده است و موارد استفاده‌ی آن‌ها از آنچه که فکر می‌کنید بسیار بیشتر است. می‌توان گفت که به قول معروف تراکتور کمرشکن، عصای دست باغبان‎ها و کشاورزان بوده است. در این مقاله ما قصد داریم تا به معرفی این نوع از ادوات کشاورزی بپردازیم.

شاید بتوان گفت که این نوع از تراکتورها، از پس هر کاری بر می‌آیند و هیچ سد ومانعی جلو دارشان نیست. که البته همینطور هم هست. اما باز هم به هر حال، برای خرید یک تراکتور باغی، طیف وسیعی از انواع و اقسام مختلف پیش روی شما خواهد بود که انتخاب را برایتان مشکل می‌سازد. در این قسمت چند نکته را که باید هنگام خرید به یاد داشته باشید به شما گوشزد خواهیم کرد.

قابلیت اتصال هر نوع ادوات دیگر:

درست است که این تراکتورها قابلیت اتصال سایر ادوات را برای کاربر فراهم می‌ سازد، اما به هنگام خرید باید دقت کنید که تراکتور کمرشکن شما، بر اساس آنچه که از آن انتظار دارید، قابلیت اتصال هر نوع ادوات کشاورزی و باغبانی دیگر را داشته باشد.

راهنمای خرید تراکتور باغی کمرشکن

دقت به محورها و اسکلت تراکتور:

محورها و اسکلت تراکتور، رازهای زیادی را درباره‌ی تراکتور برای شما فاش می‌ کنند. گذشته از آن، این نوع تراکتورها برای کارهای سنگین طراحی شده است؛ به همین دلیل لازم است تا هنگام خرید، توجه ویژه‌ای به آن‌ها داشته باشید و مقالات راهنمای خرید تراکتور باغی کمرشکن را مطالعه کنید . محور و اسکلت‌ بندی یک تراکتور باغی خوب، معمولا از جنس آهن است، که هم استحکام آن را بالا برده و هم اینکه وزن آن را (نسبت به سایر تراکتورها) کاهش می‌دهد.

راهنمای خرید تراکتور باغی کمرشکن
راهنمای خرید تراکتور باغی کمرشکن

توجه به قدرت موتور:

همان گونه در بالا گفته شده است، این نوع تراکتورها معمولا قدرتی بین 20 الی 30 اسب بخار دارند و موتور آن‌ها دو سیلندر نیز دارد. اما انتخاب از این طیف، به نیاز و کاربری مورد نظر شما بستگی دارد. هر چه قدر که توانایی موتور تراکتور کمرشکن شما بیشتر باشد، شما هم قادر خواهید بود تا کارها و امور سنگین‌تری را به کمک آن به انجام برسانید.

برای مشاهده مقاله نکات ایمنی هنگام استفاده از تراکتور اینجا را کلیک کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *